Instagram umožní přidat do Reels až 20 skladeb

19. 7. 2024Novinky

Instagram představil novou funkcionalitu, která rozšíří kreativní možnosti tvorby Reels. Nově umožní do videí přidat více hudebních skladeb. Jeden klip tak může obsahovat více variabilních zvukových prvků.

Nyní můžete v Instagram Reels do jednoho videa zahrnout až 20 audio stop a nechat je překrývat nebo prolínat se navzájem, aby odpovídaly různým fázím klipu.

Díky tomu můžete vytvářet zcela nové a originální verze písní, rychle je mezi sebou přepínat, když reel změní obsah, nebo třeba křížit staré a nové verze skladeb, abyste reflektovaly plynutí času. Existuje zkrátka celá řada kreativních možností, jak tuto novinku využít.

Navíc stejný zvuk, který vytvoříte, budou moci použít i ostatní uživatelé ve svých vlastních klipech. K dispozici bude také úplný výpis skladeb, které do reelů přidáte.

Zdroj: Social Media Today

Jedná se o atraktivní doplněk, který může pomoci zapojení a především tvorbě zajímavého a originálního obsahu na Instagramu. Je také velmi pravděpodobné, že vzniknou zcela nové trendy ve tvorbě Reels.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře