Meta sdílí marketingové tipy k Reels

23. 9. 2024Novinky

Chcete použít videa Reels jako součást své předvánoční kampaně? Meta připravila dalšího praktického průvodce, který vám poradí, jak na to, aby vaše reely byly skutečně efektivní.

Krátká videa se stala nejoblíbenější formou konzumace obsahu na Facebooku i na Instagramu a jsou nejrychleji rostoucím typem obsahu. Na obou platformách nyní dosahují více než 200 miliard zobrazení denně.

Pokud tedy chcete, aby vám vaše marketingové úsilí přinášelo ovoce, je potřeba věnovat pozornost trendům Reels a tomu, jak vyvolávají odezvu v jednotlivých aplikacích. A právě k tomu slouží nový průvodce Mety.

Desetistránková příručka Reels Performance Playbook obsahuje řadu užitečných tipů o tom, jak vytvořit efektivní reely, jak využít trendy, jakým způsobem vyprávět příběhy, statistiky výkonnosti a další.

Průvodce se například zabývá jazykem Reels a tím, jak tento formát co nejlépe využít pro svůj obsah. Vysvětluje také, proč reely mají takový ohlas a jak toho můžete využít pro úspěch při budování své značky.

Zdroj: Meta

K dispozici je také přehled kreativních možností a způsobů jejich využití v klipech.

Zdroj: Meta

Průvodce obsahuje i podrobnější rozdělení jednotlivých prvků a také přehled doporučených narativů, který vás navede, jakým způsobem tvořit právě vaše reely.

Zdroj: Meta

Kromě toho tu najdete hromadu dalších zajímavých tipů a doporučení, které vám pomohou vytvořit efektivnější strategii Reels (nejen) pro předvánoční sezónu.

Celou příručku si můžete stáhnout zde. Další tipy pro efektivnější marketing najdete tady.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře