Meta sdílí tipy, jak na Meta Business Suite

9. 8. 2023NávodyNovinky

Víte, co všechno můžete dělat v aplikaci Meta Business Suite? Meta zveřejnila nový přehled možností, které tento nástroj pro správu sociálních sítí nabízí.

Platforma Meta Business Suite vám nyní umožňuje zveřejňovat příspěvky napříč Facebookem a Instagramem, včetně Stories a Reels. Zároveň můžete spravovat obchodní sdělení, vytvářet reklamy a využívat další funkce, to vše na jednom místě.

Nejnovější verze Meta Business Suite navíc zahrnuje všechny funkce ostatních aplikací pro správu, které kdy Meta uvedla na trh. Což z ní činí velmi šikovný a komplexní nástroj, díky kterému můžete ze svých aktivit na Facebooku a Instagramu vytěžit maximum.

Pro tyto účely Meta zveřejnila infografiku, která nabízí přehled o tom, co všechno můžete v aplikaci Meta Business Suite dělat.

Zdroj: Meta

Více informací o Meta Business Suite se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře