Threads testuje novou podobu sdílených příspěvků z Instagramu

13. 6. 2024Novinky

Meta vyvíjí novou aktualizaci, která se týká sdílení instagramových příspěvků do aplikace Threads. Nově se příspěvky se statickými obrázky budou zobrazovat v novém, atraktivnějším formátu.

Threads nově zobrazí jednotlivé obrázky a carouselové obrázky v přesdíleném příspěvku z Instagramu v plné velikosti narozdíl od dosavadního malého náhledu.

Obrázek přitom zahrne ikonku s názvem účtu, ze kterého uživatel příspěvek přesdílel. Po kliknutí na obrázek se dostanete na původní příspěvek na Instagramu.

Zdroj: Radu Oncescu

Stejnou podobu zobrazení testuje Meta také pro videa Reels, které nabídne integrovanější a lépe vypadající formát sdíleného obsahu.

Díky této užitečné aktualizaci můžete ještě lépe budovat svou značku v aplikaci Threads. Nejenže se zkrátí doba tvorby obsahu, ale zároveň Meta poskytne profesionálnější zobrazení profilu.

Novinka zatím není k dispozici všem uživatelům, Meta ji testuje pouze s malým publikem. Jakmile ji zavede globálně, budeme vás informovat.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře