Threads umožní změnit uspořádání sloupců

10. 9. 2024Novinky

Meta přináší malou, ale užitečnou aktualizaci pro uživatele desktopové aplikace Threads. Nyní je možné změnit uspořádání sloupců zobrazení obsahu.

Meta v květnu začala ve verzi aplikace Threads pro počítače testovat nové zobrazení sloupců. Jednalo se o funkcionalitu, kterou uživatelé i social media manažeři velmi žádali. A nyní je toto nové rozdělení obrazovky oficiálně k dispozici.

Jedná se o dobrý způsob, jak můžete sledovat různé prvky v aplikaci a udržovat si přehled o aktuálních informacích.

Zdroj: Social Media Today

Kromě feedů Following a For You můžete v Threads sledovat samostatné kanály založené na klíčových slovech, tématech, lidech a dalších parametrech. Možnost snadno měnit uspořádání sloupců je cenná také v tom, že můžete mnohem snáze měnit různá témata a trendy v různých obdobích.

Zdroj: Mark Zuckerberg

Meta také nedávno do desktopové verze Threads přidala analytické přehledy, díky kterým můžete pohodlně sledovat výkon svého obsahu.

Zdroj: Meta

Aktualizace je již k dispozici všem uživatelům.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře