Meta testuje nové rozhraní Threads na desktopu

30. 5. 2024Novinky

Meta představila nové uživatelské rozhraní pro aplikaci Threads na počítači. To uživatelům umožní vytvářet sloupce věnované tématům, která je zajímají, a zobrazovat si kanály příspěvků v reálném čase.

Nové rozvržení vám umožní vytvářet živé streamy příspěvků Threads na zvolená témata. Díky tomu budete moci sledovat různé konverzace v aplikaci tak, jak probíhají.

V tomto layoutu budete moci připnout samostatné sloupce pro oblíbená vyhledávání, tagy, účty, uložené příspěvky a oznámení.

Mohlo by se tak jednat o důležitou aktualizaci, protože klíčovou předností Threads je právě diskuse v reálném čase a možnost uživatelů sledovat aktuální témata.

Zdroj: Mark Zuckerberg

Dosud se aplikace real-time feedům bránila kvůli obavám, že by se mohly zaplnit spammery a usnadnit šíření dezinformací a negativního obsahu. Cílem Threads je naopak vytvořit pozitivnější sociální zážitek v reálném čase, a proto se odklání od zpráv a politiky a zároveň omezuje počet hashtagů, které můžete přidat k příspěvku.

Meta novinku v současné době testuje s vybranými uživateli. Jakmile ji rozšíří, budeme vás informovat.

Podrobnosti najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře