Threads zavádí globálně rozhraní API

10. 7. 2024Novinky

Meta oznámila, že rozhraní API pro Threads je nyní k dispozici všem vývojářům. Díky němu je možné plánovat příspěvky, spravovat komentáře a využívat další funkce prostřednictvím aplikací třetích stran.

Meta vyvíjela API pro Threads od loňského prosince, letos v březnu ho pustila do širšího testování. A nyní ho zpřístupňuje globálně.

Prostřednictvím API mohou lidé publikovat a plánovat příspěvky. Dále je možné jej využívat pro správu odpovědí a citací, načítat odpovědi na své příspěvky, skrývat a odkrývat konkrétní odpovědi anebo na ně přímo odpovídat.

API kromě toho nabízí přístup k vybraným metrikám Threads, mimo jiné k zobrazení příspěvků, lajků, odpovědí, repostů a citací. API zahrnuje také údaje o počtu sledujících a demografické údaje o sledujících vašeho účtu.

To vše výrazně usnadní využívání aplikace Threads. Podrobnosti se dozvíte na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře