Sound Collection nabídne hudbu známých interpretů

18. 1. 2018Novinky

Sbírku hudby Sound Collection, odkud si můžete zdarma stáhnout hudbu pro svá videa na Facebooku, zveřejnil Facebook v prosinci. Dosud nabízela hudbu spíše neznámých autorů, a to v počtu do tisíce skladeb. Nyní se možnosti rozšiřují a v kolekci najdete také miliony písní známých z rádií.

Facebook v lednu uzavřel spolupráci s třemi velkými vydavatelskými domy (Global Music Rights, HFA/Rumblefish, Kobalt Music Publishing) a získal licenci na hudbu z jejich portfolia. Ta doplňuje nabídku Universal Music Group, s níž Facebook začal spolupracovat již v prosinci.

Těšit se nově můžete na známé a populární interprety, jako je Paul McCartney, Elvis Presley, Lady Gaga, Taylor Swift, Kanye West, Enrique Iglesias, Lil Wayne, Mariah Carey, Adele, Jay-Z, Coldplay, Pink, Metallica, Bruno Mars, Pharrell Williams, Drake, Bruce Springsteen, Smokey Robinson a mnoho dalších.

Veškerou hudbu si můžete zdarma stáhnout a přidat ji k videím, která chcete zveřejnit na Facebooku nebo Instagramu, aniž by vám hrozila pokuta za zneužití autorských práv. Počítá se s tím, že videa se staženou hudbou z nabídky Sound Collection budete moci brzy sdílet také na Messengeru, dnes to však zatím není možné.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře