Instagram umožní přidat zpětně tagy do partnerských příspěvků

15. 7. 2024Novinky

Instagram chystá malou, ale důležitou aktualizaci. Umožní totiž zpětně přidat tagy do společných příspěvků, což zatím nebylo možné.

Pokud chcete v tuto chvíli přidat spolupracovníka ke svým příspěvkům na Instagramu, musíte tak učinit v počátečním kroku vytváření příspěvku. Spolupracovníka není možné přidat zpětně.

To od nedávna lze pouze u videí Reels (návod, jak na to, najdete zde), ale u příspěvků ve feedu a Stories to doteď možné nebylo.

To se Instagram nyní chystá napravit. Naznačil totiž, že tato praktická funkcionalita bude brzy k dispozici.

Což může přinést významné výhody v oblasti dosahu. Společné příspěvky se zobrazují ve feedu tvůrce i spolupracovníka, čímž se dostanou k širšímu publiku, a zároveň jsou umístěny na profilech obou uživatelů. Účty, které přijmou pozvání ke spolupráci, vidí také všechny lajky a komentáře k příspěvku, díky čemuž získáte povědomí o důležitých analytických údajích.

Partnerské příspěvky ve feedu a Reels představil Instagram v červenci 2021. O rok později je začal nabízet také Facebook, od října 2022 jsou pak dostupné i pro Facebook Reels.

Více informací o novince se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře