Instagram přidává hudbu do carousel příspěvků s videi

20. 6. 2024Novinky

Instagram chce uživatelům nabídnout více způsobů, jak mohou v aplikaci pracovat s hudbou. Nově ji proto přidává do carouselových příspěvků, které obsahují videa.

Nyní můžete přidat ke carouselovým aktualizacím hudební skladby, a to i v případě, že obsahují video. Pro upřesnění – přidávat hudbu ke carouselům bylo možné již od loňského podzimu, ovšem pouze k příspěvkům se statickými obrázky. K příspěvkům, které obsahovaly video, to dosud možné nebylo.

Instagram tím nyní možnosti využití hudebních prvků v aplikaci i carousel příspěvků, které patří mezi velmi oblíbené formáty obsahu, rozšiřuje.

Zdroj: Social Media Today

To, že je hudba na Instagramu významným prvkem, svědčí i fakt, že sociální síť ji zavádí, kde může. Naposledy v květnu přidal Instagram nálepku Add Yours Music, která umožňuje reagovat na příběh skladbou. Hudbu nabízejí také poznámky, zobrazit text písní lze i v Reels.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře