Meta testuje možnost crosspostovat z Instagramu na Threads

14. 5. 2024Novinky

Meta potvrdila, že testuje novou funkcionalitu, která uživatelům umožní sdílet jejich příspěvky z Instagramu do Threads. V této aplikaci také nabídne další nástroje pro kontrolu obsahu.

Crosspostování

Někteří uživatelé Instagramu už nyní mohou v nastavení zapnout křížové sdílení obsahu do Threads. Možnost lze aktivovat buď pro všechny příspěvky hromadně, nebo pro každou jednotlivou aktualizaci zvlášť.

Crosspostovat lze pouze standardní příspěvky. Pro Reels zatím není tato možnost k dispozici.

Pozor také na finální podobu příspěvku. Pokud přesdílíte obsah z Instagramu do Threads, popisek instagramového příspěvku se v Threads stane textem vlákna a hashtagy budou převedeny na prostý text.

Zdroj: Justin Jarvis

Crosspostování mezi aplikacemi Mety je u uživatelů velmi populární, neboť nabízí snadnou a rychlou možnost zveřejňování obsahu na více platformách najednou. Sdílet příspěvky mezi Facebookem a Instagramem lze již řadu let, v únoru k nim přibyla také možnost křížového sdílení mezi Facebookem a Threads.

Kontrola a skrytá slova

Meta v aplikaci Threads také přidala další ovládací prvky, pomocí nichž můžete lépe spravovat svůj uživatelský zážitek. Naposledy zde umožnila kontrolovat citování příspěvků nebo automatickou archivaci obsahu.

Nově budete moci určit slova, fráze a emotikony, které chcete vyloučit ze svého kanálu, výsledků vyhledávání a zobrazení profilu. Novou možnost Skrytá slova najdete v nastavení.

Zdroj: Meta

Druhou novinkou je pak možnost ztišit upozornění na interakce s vašimi příspěvky. Pokud vás tedy obtěžují oznámení o tom, jak se lidé zapojují do konkrétní aktualizace, můžete je nyní vypnout.

Zdroj: Meta

Obě novinky jsou praktické a mohou být přínosné, pokud si chcete prostředí aplikace přizpůsobit svým potřebám. Obě jsou v aplikaci již dostupné.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře