Threads umožní kontrolu citování příspěvků

9. 5. 2024Novinky

Aplikace Threads oficiálně zavedla možnost kontrolovat, kdo může citovat vaše příspěvky. Díky tomu získáte ještě větší dohled nad svým obsahem.

Někteří uživatelé z testovacího vzorku mají přístup k novince už několik týdnů, nyní je však k dispozici pro všechny. Novou funkcionalitu Who can reply and quote tak teď uvidíte v nabídce možností u každého jednotlivého příspěvku (nabídka se třemi tečkami vpravo nahoře), který zveřejníte.

Když na ni kliknete, můžete zvolit, kdo smí citovat vaše příspěvky. Na výběr přitom máte tři možnosti. Citování můžete povolit:

  • komukoliv z uživatelů sociální sítě,
  • profilům, které sledujete,
  • nebo pouze těm, které v příspěvku zmiňujete.
Zdroj: Social Media Today

Nová funkcionalita se tak přidává k rostoucí škále možností, které Threads zavádí pro lepší uživatelský zážitek i správu a tvorbu obsahu. Patří k nim například také automatická archivace příspěvků, kterou Meta v současnosti testuje, možnost posílat zprávy nebo nový bonusový program pro tvůrce.

Podrobnosti o novince se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře