Meta testuje možnost crosspostování mezi Facebookem a Threads

22. 2. 2024Novinky

Meta začala testovat novou funkcionalitu, která umožní zveřejňovat příspěvky napříč aplikacemi Facebook a Threads. Díky tomu bude mnohem snazší sdílet obsah mezi platformami a oslovovat větší publikum.

V nástroji pro vytváření příspěvků na Facebooku bude dostupná nová funkce, která umožní zveřejnit daný obsah také v aplikaci Threads.

Novinka má zatím své limity a týkat by se měla pouze textových příspěvků a sdílených odkazů. Video by zatím nemělo být k dispozici.

Zdroj: Ljiljana Grujicic

Tento test je součástí širšího vzájemného sdílení obsahu na platformách Mety, která se jej snaží uživatelům usnadnit. Už nyní lze crosspostovat mezi Instagramem a Facebookem. Aktualizace, které zveřejníte v Threads, je také možné nasdílet na Instagram (a naopak). Facebook rovněž nabízí element Threads highlights, který zobrazuje vybrané příspěvky ve feedu uživatelů. To vše umožňuje Metě maximálně využívat obsah, který uživatelé v jejích aplikacích zveřejňují.

Meta novinku testuje prozatím jen s vybranými uživateli. Jakmile bude k dispozici globálně, budeme vás informovat.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře