Meta testuje bonusový program pro tvůrce Threads

11. 4. 2024Novinky

Meta zkouší nový způsob, jak podpořit aplikaci Threads a zároveň tvůrce, kteří zde publikují obsah. Chystá proto nový program, v jehož rámci mohou autoři dostat za své příspěvky zaplaceno.

Oprávnění tvůrci mohou vydělávat peníze na základě výkonu příspěvků nebo počtu příspěvků sdílených v aplikaci Threads. Aby měli na výplatu nárok, musí dosahovat nejméně 2 500 relevantních zobrazení. Je také potřeba mít veřejný profil.

V současnosti je bonusový program určený pouze pro zvané. Pokud do této skupiny spadáte, obdržíte v aplikaci oznámení a pozvánku, která se zobrazí na vašem profesionálním panelu na Instagramu. Jakmile vám program Meta zpřístupní, bude potřeba na Instagramu nastavit bonusy před vypršením lhůty pro přijetí pozvánky.

Meta rovněž upozorňuje, že podrobnosti bonusového programu se mohou u jednotlivých účastníků lišit.

Cílem programu je podpořit aktivitu v aplikaci a podnítit tvůrce, aby obsah sdíleli častěji. Prostřednictvím monetizace si chce Meta také udržet populární autory, kteří do aplikace přispívají. Podobný způsob motivace použila v rámci počáteční fáze videí Reels, aby podpořila jejich růst.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře