Threads umožní ukládat příspěvky

8. 2. 2024Novinky

Aplikace Threads testuje možnost ukládání příspěvků. Jedná se o žádanou aktualizaci, která přiblíží diskusní platformu ostatním aplikacím Mety.

Aplikace Threads pokračuje v přidávání dalších nových funkcí, pomocí kterých by se vyrovnala ostatním aplikacím, zejména platformě X, již je pro ni přímou konkurencí. Zároveň se chce přiblížit nabídce ostatních aplikací, které spadají do rodiny Mety.

Naposledy tak například představila možnost tvořit koncepty příspěvků nebo možnost zobrazovat obsah v chronologickém pořadí, které v ostatních aplikacích Mety již fungují.

Nejnovější funkcionalita Uložit bude k dispozici v nabídce se třemi tečkami u kteréhokoliv příspěvku. Uložené příspěvky pak budou dostupné v nabídce vašeho profilu – stejným způsobem jako na Instagramu.

Meta novinku testuje zatím jen s malým počtem uživatelů. Jakmile bude dostupná v širším měřítku, budeme vás informovat.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře