Threads spustí koncepty příspěvků

24. 1. 2024Novinky

Meta chystá pro aplikaci Threads užitečnou funkcionalitu. Brzy bude možné ukládat příspěvky jako návrhy, ke kterým se můžete později vrátit a upravit je dle potřeby.

Meta vyvíjela novou možnost pro Threads v posledních několika měsících. Chce totiž, aby nová aplikace uživatelům nabízela stejné funkcionality jako ostatní její platformy.

V aplikaci Threads tak bude brzy možné ukládat rozpracované příspěvky jako koncepty. Uživatelské rozhraní nové funkcionality je již z větší části hotové.

I bez všech běžných možností však aplikace stále zaznamenává stálý příliv uživatelů, protože lidé se pořád více odklánějí od aplikace X a nové regiony, jako je například Evropa, postupně získávají přístup. Threads tak nyní hlásí 160 milionů měsíčně aktivních uživatelů.

Podrobnosti o novince se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře