Instagram přidává do Stories novou samolepku pro větší engagement

8. 11. 2021Novinky

Instagram spustil v příbězích novou nálepku Vlastní, která vám umožní vyzvat ostatní, aby na vaše Stories zareagovali svým vlastním obsahem. Cílem je podpořit zapojení uživatelů.

Novinku mezi samolepkami najdou již všichni uživatelé platformy s iOS i Androidem. Když na ni kliknete, můžete do ní napsat jakoukoliv výzvu, která vás napadne, a umístit ji kamkoliv do příběhu.

Když pak na ni uživatelé odpoví, zařadí se do speciálního „bublinového“ výpisu. Po kliknutí si můžete projít veškeré odpovědi, a vytvořit tak zajímavé vlákno obsahu přímo ve Stories.

Zdroj: Instagram

Během letošního podzimu je to již několikátá novinka, kterou Instagram v rámci Stories zavádí. Naposledy globálně zpřístupnil samolepku, do které lze umístit odkaz na web třetí strany. Instagram tu také testuje déle trvající videa a lepší propojení s Reels stejně jako možnost zareagovat na storíčko pomocí Likes nebo vybrat konkrétní profily, které si budou moci vaše příběhy zobrazit.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře