Facebook Marketplace přidává novou sekci pro vyhledávání služeb

12. 6. 2018Novinky

Facebook v USA představil nový způsob, jak využít Marketplace k vyhledávání firem. Reaguje tak na skutečnost, že mnoho lidí žádá na sociální síti své přátele o kontakty na spolehlivé firmy či doporučení na řemeslné služby a další dodavatele.

Ve spolupráci s různými odborníky uvedl Facebook novou sekci Home Service Professionals, kde naleznete užitečné kontakty na zhotovení vašich projektů od návrhu až po dokončení. Co to v praxi znamená?

  • Sekce zahrnuje tisíce profesionálů s nejvyšším ratingem.
  • Pomůže zjednodušit výběr vhodné firmy tím, že zobrazí hodnocení, recenze a lokaci.
  • Můžete vytvořit jednoduchou poptávku s popisem a rozeslat ji několika odborníkům najednou.
  • Snadno můžete komunikovat s daným odborníkem pomocí Messengeru.

Nová funkcionalita začala fungovat v minulém týdnu na území USA. Pokud bude zavedena i v Evropě, bude velkým potenciálem pro mnohé firmy, jak se dostat do povědomí uživatelů jedné z nejrozšířenějších sociálních sítí na světě.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře