Facebook spustil generátor nápadů na kampaně

3. 8. 2021Novinky

Dochází vám nápady na reklamní kampaně na Facebooku a Instagramu? Nový nástroj vám s tím může pomoci. Facebook totiž spustil generátor, který nabízí inspiraci, různé šablony i doporučení.

Nový generátor reklamních nápadů od Facebooku se zaměřuje především na malé a střední firmy. Najdete tu všelijaká data a přehledy, šablony, tipy a doporučení, a to konkrétně pro různé sezónní akce a druhy podnikání. Skvělé je, že si můžete vše filtrovat podle vámi vybraných parametrů. Facebook vám tak ušije reklamní nápad prakticky na míru.

V generátoru si můžete vybrat konkrétní platformu, pro kterou sháníte inspiraci:

Zdroj: Facebook

Filtrovat můžete podle odvětví, velikosti firmy, účelu kampaně, produktů Facebooku a regionu, ve kterém chcete kampaň spustit. Najdete tu také nápady na kampaně pro různá období roku:

Zdroj: Facebook

K dispozici jsou i nejrůznější data a přehledy, které můžete opět filtrovat podle vlastních parametrů:

Zdroj: Facebook

Dále vám pomohou předpřipravené balíčky tematických příspěvků:

Zdroj: Facebook

A nechybí ani případové studie úspěšných kampaní:

Zdroj: Facebook

Pokud tedy hledáte nové nápady, projděte si celý generátor od Facebooku – určitě vás nasměruje. Další informace zjistíte v článku Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře