Facebook umí nově synchronizovat kontakty mezi Instagramem a Messengerem

7. 8. 2018Novinky

Facebook představil novou funkci, která synchronizuje všechny kontakty mezi Instagramem a Messengerem v případě, že se rozhodnete připojit svůj účet. Tato aktualizace má být dalším krokem v propojení platforem Facebooku.

Direct Message na Instagramu je velmi oblíbenou službou a synchronizace kontaktů umožní rozšíření a podporu využívání Messengeru.

Nový nástroj najdete v záložce „Lidé“ v Messengeru, kde se vám objeví nad možností synchronizace kontaktů z telefonu nově i možnost propojit Messenger s Instagramem.

Poté, co kliknete na tlačítko „Propojit s Instagramem“, Messenger automaticky přidá do své aplikace kontakty z Instagramu. Vaše uživatelské jméno a instagramový účet se navíc zobrazí i ostatním uživatelům v Messengeru.

Synchronizované kontakty se vám zobrazí v záložce „Lidé“ pod položkou „Aktualizace“.

Nástroj synchronizace kontaktů testoval Facebook už v roce 2017, ale zatím nebyl nikdy zveřejněný. Facebook i Instagram nyní potvrdily spuštění funkce veřejnosti.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře