Instagram aktualizuje vyhledávání hashtagů

25. 3. 2024Novinky

Instagram změnil způsob, jak uživatelé mohou objevovat relevantní obsah pomocí hashtagů. Nyní po kliknutí na hashtag zobrazí širší výsledky vyhledávání, které s ním souvisí.

Když nyní kliknete na konkrétní hashtag, Instagram zobrazí kompletní výsledky vyhledávání pro dané téma – stejně, jako byste je viděli v sekci Objevujte. Což představuje změnu oproti současnosti, kdy Instagram zobrazoval pouze TOP posty týkající se daného hashtagu.

Téma, které vás zajímá, můžete nadále sledovat prostřednictvím stránky s tagy. Zde ovšem nemáte k dispozici úplné výsledky (například účty, zvuk, místa či reely), které byste získali při podobném vyhledávání v sekci pro objevování obsahu.

Instagram věří, že díky této aktualizaci, která již nebude zvýrazňovat určitý obsah, ale nabídne jeho kompletní nabídku, zlepší objevování nových profilů, které uživatele mohou zajímat. A v ideálním případě podpoří i zapojení uživatelů.

Podrobnosti se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře