Instagram API nabídne nové funkcionality

13. 6. 2023Novinky

Meta rozšiřuje možnosti rozhraní Content Publishing API pro Instagram. Platformy třetích stran tak budou nově nabízet účty pro tvůrce, možnost označit uživatele či přejmenovat originální audio v Reels a vyšší limit zveřejněných příspěvků denně.

Meta do Content Publishing API pro Instagram nejprve přidala novou možnost publikování obsahu prostřednictvím účtů tvůrců. To znamená, že pokud máte tento účet, bude pro vás snazší publikovat obsah na Instagram z jednoho místa vaší oblíbené externí aplikace a již nebudete muset přecházet do další a publikovat obsah zvlášť.

Skrze Content Publishing API bude také nově možné označovat uživatele v Reels. Označit jednoho či více uživatelů můžete během procesu zveřejňování videa. Tento nástroj funguje stejným způsobem jako v rozhraní Instagramu. Označení uživatelé uvidí zveřejněný Reel v záložce označených na svém profilu a zároveň obdrží upozornění.

Nově bude také možné přejmenovávat originální zvuky, a to prostřednictvím rozhraní Instagram Reels API. Meta uvádí, že se jedná o jedny z nejžádanějších funkcí ze strany partnerů, kteří vytvořili integrace s rozhraní API pro Reels.

V neposlední řadě Meta zvyšuje denní limit příspěvků na jeden účet z 25 na 50. Změna se týká všech typů formátů včetně Reels, Stories a feedu.

Více informací o nejnovějších aktualizacích najdete na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře