Instagram spouští automatické titulky pro videa ve feedu

2. 3. 2022Novinky

V roce 2020 zavedl Instagram automaticky generované titulky u videí v IGTV. Loni je rozšířil do Stories. V červnu o nich mluvil poprvé v souvislosti s kanálem příspěvků a nyní je tu oficiálně spouští.

Automatické titulky jsou jednou z nejžádanějších funkcí mezi komunitou Instagramu. Nyní je mohou tvůrci přidávat ve všech video nástrojích aplikace, a to včetně Reels (prostřednictvím nálepky), což je v současnosti nejrychleji rostoucí platforma pro zapojení uživatelů.

Nyní můžete vidět automatické titulky u jakéhokoliv příspěvku ve feedu. Popisky jsou ve výchozím nastavení zapnuté automaticky.

Do ruky tak dostáváte další způsob, jak mohou uživatelé snáze konzumovat váš video obsah v aplikaci. Pomůže vám to také maximalizovat sledovanost v prostředí se zapnutým i vypnutým zvukem. A zároveň můžete oslovit nové uživatele, kteří si mohou plně vychutnat kontext videa.

Automatické titulky budou zpočátku k dispozici v 17 jazycích, brzy však přibudou další.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře