Instagram Stories bude možné plánovat přes platformy třetích stran

17. 5. 2023Novinky

Meta přidala do svého rozhraní Instagram Graph API možnost publikování Instagram Stories. To znamená, že nástroje třetích stran brzy umožní zveřejňování a plánování příběhů, což usnadní správu obsahu z jediné platformy.

Instagram Graph API umožňuje firemním účtům na Instagramu publikovat až 25 jednotlivých obrázků, videí, Reels nebo carouselů denně pomocí platforem třetích stran.

Aktuální vylepšení, které bude nově obsahovat také Stories, bude automaticky k dispozici pro aktuální verzi v16.0 a všechny předchozí verze Graph API.

To by mohlo být velkým přínosem pro všechny, kdo spravují profily na Instagramu prostřednictvím aplikací, jako je například Hootsuite. Tyto platformy budou muset aktualizaci nejdříve integrovat, což lze ale očekávat v nejbližší době.

Podrobnosti najdete na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře