Instagram Stories nabídnou nálepku s upozorněním

8. 4. 2024Novinky

Instagram přidal do Stories novou nálepku Notify, díky které mohou tvůrci informovat své publikum o tom, že v aplikaci zveřejnili příspěvek. Novinka jim tak pomůže zvýšit dosah obsahu i spojení s fanoušky.

Pomocí nové nálepky Notify budou moci tvůrci vyzvat uživatele, kteří je sledují, aby si nastavili připomenutí, a nepropásli tak žádný nadcházející příspěvek.

Jakmile divák klikne na nálepku, bude si moci zvolit, o kterém konkrétním typu obsahu bude chtít být informovaný.

Což by mohlo být užitečné pro obě strany, neboť algoritmus Instagramu není schopen uživatelům zobrazit všechny příspěvky tvůrce, kterého sledují, a jeho obsah se nedostane ani ke všem sledujícím. Nová nálepka ve Stories tak pomůže maximalizovat dosah příspěvků a zvýšit angažovanost publika.

Zdroj: Instagram

Instagram nabízí podobnou funkci do jisté míry i v současnosti – pomocí nástroje Favorites můžete přidat až 50 účtů, kterým udělíte vyšší prioritu zobrazení. Novinka ovšem počet uživatelů nelimituje a zároveň vám umožní vybrat si, který typ obsahu chcete sledovat nejvíce.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře