Instagram testuje crosspostování Stories do WhatsAppu

10. 6. 2024Novinky

V aplikaci Instagramu se objevila nová funkcionalita. Díky ní by mohlo být možné křížově zveřejňovat instagramové Stories také na WhatsAppu.

Stories z Instagramu můžete automaticky vkládat už na Facebook. Tím se rozšiřuje potenciální dosah vašich příběhů, díky čemuž můžete oslovovat další publikum.

Někteří uživatelé v aplikaci objevili také novou funkcionalitu, díky které mohou své Stories crosspostovat nejen na Facebook, ale nově i na WhatsApp, a to do statusu, což je obdoba příběhů. Tím by se dosah vašeho obsahu ještě významně rozšířil a mohli byste se propojit s více zájemci o vaše služby či produkty.

Prvek WhatsApp Status má totiž v současnosti 450 milionů aktivních uživatelů denně a aplikace zaznamenává významný růst na západních trzích.

Nová funkcionalita se objevila zatím pouze v back-end kódu. Zatím není jasné, zda nebo kdy ji Meta zveřejní globálně. O aktualizaci vás budeme informovat.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře