Instagram testuje vytváření koláží ve Stories

12. 7. 2018Novinky

Instagram začal testovat novou funkcionalitu, která umožní uživatelům přidat více fotografií a videí do Stories. Firmy tak budou moci vytvářet ještě poutavější Stories.

Nový nástroj nabízí možnost vytvářet koláže v rámci jednoho snímku. Součástí koláže může být kombinace videí a fotografií.

Jakmile bude funkcionalita přístupná široké veřejnosti, mezi nástroji Stories se vám zobrazí ikona fotografie. Vyberete obrázky a videa, které chcete do příběhu přidat, následně můžete zapojit svou fantazii a vytvořit poutavou kompozici.

Jedná se o nový kreativní způsob, jak udělat Stories ještě zajímavějšími, aniž byste museli využívat šablon z jiných programů.

https://twitter.com/taylrn/status/1007336742045663232

Nástroj se zatím testuje na vybraném vzorku uživatelů. Test bude trvat několik týdnů, pak by měl Instagram funkcionalitu vypustit do světa.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře