Instagram testuje zvýraznění Stories v profilech

21. 5. 2024Novinky

Instagram testuje nový způsob, jak přitáhnout ještě více pozornosti uživatelů k oblíbeným formátům obsahu a přimět je k zapojení, ať už jde o DM, Stories nebo Reels. Nyní proto experimentuje s možností zvýraznit příběhy v osobních profilech.

Nový nástroj Lately přidá na váš profil nový, automaticky generovaný a zvýrazněný kanál, který ukáže vaše nejnovější aktivity v příbězích.

Tato funkcionalita v podstatě prodlužuje životnost vašich Stories na dobu delší než 24 hodin a zároveň návštěvníkům vašeho profilu poskytuje více kontextu a možností sledovat váš obsah.

Zdroj: Hammod Oh

Ze strany Instagramu se jedná o užitečný prvek, neboť příběhy patří mezi nejpoužívanější způsoby publikování obsahu. Lidé se totiž stále více odklánějí od feedu a snaží se zapojovat méně trvalým a veřejným způsobem.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře