Instagram zavádí alternativní profil Flipside

30. 1. 2024Novinky

Po několika měsících testování Instagram zavádí novou možnost alternativního profilu Flipside. Ten nabízí soukromý prostor pro sdílení obsahu s vybranými uživateli.

Flipside poskytuje alternativní profilový prostor, který je přístupný pouze vám a vašim vybraným kontaktům. Jakmile si ho vytvoříte, můžete si ho zvolit jako cílové umístění vašich příspěvků, což znamená, že se obsah zveřejní pouze v tomto prostoru, nikoliv ve vašem standardním feedu.

Flipside pak můžete navštěvovat a prohlížet jako alternativní profilovou galerii. Můžete sem přidat také nové profilové jméno a fotku.

Zdroj: Matt Navarra

Instagram tak dalším způsobem využívá největší současný trend aplikace – soukromé sdílení obsahu. Stále méně lidí totiž zveřejňuje příspěvky ve svých veřejných feedech a více jich upřednostňuje zapojení do menších, uzavřených komunit.

Alternativní profil Flipside mají k dispozici zatím pouze vybraní uživatelé. O větším rozšíření vás budeme informovat.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře