Instagram zveřejňuje nový způsob sdílení Stories

12. 7. 2018Novinky

Instagram vám nyní umožní okamžité opětovné sdílení Stories, ve kterých jste byli označeni. Aktualizace zjednoduší vaši práci a budete moci snadno sdílet příspěvky od vašich followerů a zákazníků.

Pokud vás někdo ve Stories označí za pomoci @jméno, obdržíte automatické oznámení do Direct Message jménem osoby, která vás ve Stories zmínila. Nově se vám objeví možnost přidat tento obsah do vašeho příběhu.

Kliknutím se vám daný obsah zobrazí jako nálepka a vy ji můžete upravit pomocí dalších nástrojů. Můžete přidávat text, samolepky, obsah otočit a použít další kreativní funkce. V horní části obrázku uvidíte jméno uživatele, který vás v příběhu označil.

Tato aktualizace může být pro firmy i značky velmi přínosná a vygenerovat větší angažovanost publika. Lze ji velmi vhodně využít například při pořádání soutěží, kde můžete vyzvat followery k označení vašeho profilu v jejich Stories, případně při spolupráci s influencery, což povede k větší návštěvnosti vašeho profilu a větší interakci s publikem.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře