Instameet 2019: Co by vás ze světa Instagramu nemělo minout

3. 6. 2019Názory

Funguje business na Instagramu? Odpovědi slibuje letošní ročník odborné konference Instameeet, kde nebudou chybět nejlepší instagramisti z Česka i Slovenska.

Ve čtvrtek 13. června se v holešovickém Vnitroblocku můžete těšit na spoustu informací ze světa Instagramu a úspěšné instagramové projekty. Kde začít? Samozřejmě na pevných základech. Čísla, data a statistiky ze světa Instagramu z Česka i zahraničí za poslední rok představí Tomáš Pfanzer z Kantaru a Tereza Herianová ze Socialbakers.

Obsah je král, proto nesmí chybět případové studie, ať už ze světa značek, produktu nebo vlastní práce. Nicole Karraová představí instagramové projekty České televize. Nikol Moravcová přijde s projektem instaHEROshow (první reality show “Česko Slovensko hledá influencera”) a těšit se můžete na řadu dalších zajímavých projektů.

V odpoledním bloku přijdou na řadu influenceři. Dozvíte se, jak funguje jejich spolupráce se značkami, jaké jsou jejich honoráře a výsledky kampaní. Těšte se například na Beccu Wechsler (@styleofbecca), Adriana Brandýse (@thatboycz) a pokud máte rádi koláže od TMBK (@tmbkofficial), taky si přijdete na své.

Odpolední workshopy nabídnou nový pohled na obsah a strategii. Workshopem Strategie a výkonnostní reklama vás provede Marek Šoth (@sotik) společně s hlavním organizátorem Lukášem Dobrovolným (@dobros). Dozvíte se, jak vytvořit úspěšnou strategii pro firemní Instagram a jak vyhodnotit výsledky. Zjistíte, jaké formáty aktuálně frčí, a jak nastavit základní reklamu z mobilu. Čekají na vás ukázky pokročilejších možností v Facebook Ads Manageru.

Chybět samozřejmě nesmí foto a video. Jak dělat dobré fotky i video vám ukáže Michal Budinský alias @boodya. Čekají vás praktické ukázky, styl focení a nejlepší formáty, nejpoužívanější aplikace na úpravu a postprodukci fotek. Na závěr se dozvíte, jak vybrat správný video formát pro feed, Stories i IGTV.

Do 6. června si ještě můžete pořídit vstupenky za zvýhodněné ceny, tak mrkněte na podrobný program a tváře konference. Těšíme se na viděnou ve Vnitroblocku.

V Business Factory pracuji na pozici Social Media Manager, ale zajímá mě vše okolo Public relations. Baví mě pro informace hledat ta správná slova a správné místo.

Komentáře