Messenger přináší delší hlasové zprávy a další novinky

10. 2. 2022Novinky

Messenger zavede nové prvky, které se vám jistě budou hodit. Těšit se můžete na rozšířené hlasové zprávy, „náhledy“ hlasových zpráv nebo možnost dělení plateb.

Vzhledem k tomu, že stále více lidí využívá v Messengeru možnost hlasových zpráv, přidává Facebook možnost „náhledu“ těchto zpráv před odesláním. Díky tomu získáte prostor pro kontrolu odesílaného sdělení.

A protože jsou hlasové zprávy skutečně oblíbené, Facebook zároveň prodlužuje dobu trvání hlasových zpráv z aktuální 1 minuty až na 30 minut. To je velký posun, díky kterému svou zprávu už nemusíte dělit do více kratších znění.

Zdroj: Facebook

Messenger kromě toho chystá možnost rozdělených plateb přímo v chatu. Ta je zatím k dispozici v USA, a to na zařízeních se systémem iOS i Android.

Zdroj: Facebook

Jak vidíte na obrázku, uživatelé mohou požádat o rozdělení celkové částky mezi členy příslušného chatu. Messenger pak přidělí požadovanou částku každému uživateli, čímž zjednoduší společné platby v restauracích, obchodech či na jiných místech, kde platbu provádí, a to bez dalších poplatků. Je však potřeba mít v Messengeru zaregistrované platební údaje.

Podrobnosti se dočtete na blogu Messengeru.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře