Meta pořádá konferenci Newfronts 2024

22. 4. 2024Novinky

Meta oznámila termín nadcházející konference Newfronts, na které bude řada odborníků diskutovat o nejnovějších aktualizacích v oblasti reklam. Tématem budou také zdokonalující se nástroje umělé inteligence a rozšířené možnosti Reels.

Během akce nabité informacemi bude Meta sdílet pódium s ikonickými značkami a lídry v oboru. Společně představí vizi budoucnosti digitálního obsahu a povedou diskusi o tom, jak využít sílu videí Reels a tvůrců k dosažení obchodních výsledků v rámci všech reklamních cílů.

Pod heslem Forward, Faster pohovoří vedoucí pracovníci Mety, mezi nimiž je například Alvin Bowles, viceprezident Mety, nebo Adam Mosseri, šéf Instagramu, o systému umělé inteligence, bezprecedentním dosahu a robustním ekosystému tvůrců.

Konference Newfronts proběhne ve formátu late night talk show za doprovodu živé kapely. Akce se koná 29. dubna až 2. května a účastníci si budou moci naladit přímý přenos (2. května ve 20:00 hodin našeho času).

Více informací o konferenci i registraci se dozvíte zde nebo na blogu Mety, kde také najdete speciální kód pro registraci k přímému přenosu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře