Meta pořádá online konferenci Conversations

17. 5. 2022Novinky

Ve čtvrtek 19. května se bude konat vůbec první konference o firemních zprávách s názvem Conversations, na které Meta představí nejnovější inovace a nadcházející upgrady svých platforem pro zasílání zpráv. Ty mají nyní dohromady více než 2 miliardy uživatelů.

Na akci se připojíte online a těšit se můžete na spíkry zvučných jmen. Promluví například zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg, provozní ředitelka Mety Sheryl Sandberg nebo šéf společnosti Uber Dara Khosrowshahi. Právě ta postavila na firemním zasílání zpráv svůj business.

Vystoupí také různí specialisté z Mety, kteří představí nejnovější vylepšení zpráv a obchodní nástroje, mezi něž patří nové integrace pro ecommerce a pokročilé reklamní nástroje pro WhatsApp.

Zdroj: Meta

Po hlavních přednáškách bude následovat řada diskusí na různá témata, například jak začít se zasíláním zpráv na podporu zákazníků, jak vytvořit konverzační obchodní zkušenosti nebo jak spolupracovat s partnerským ekosystémem Mety.

Kompletní program konference si můžete prohlédnout zde, kde se také můžete zaregistrovat. Akce začíná v 19:00 hodin našeho času.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře