Meta přidává další bonusy do balíčku předplatného pro firmy

10. 5. 2024Novinky

Meta rozšiřuje přístup ke svému programu předplatného Meta Verified pro firmy. Zároveň zavádí vyšší cenové úrovně balíčků s řadou nových bonusů.

Předplatné Meta Verified pro firmy umožňuje značkám zakoupit modrý ověřovací odznak, který lze umístit na firemní profil na Facebooku a/nebo Instagramu. K němu navíc získáte řadu dalších praktických bonusů.

Ověření bylo zatím dostupné pouze v Austrálii, na Novém Zélandu a v Kanadě, nyní se rozšiřuje do dalších zemí včetně Argentiny, Mexika, Chile, Peru, Francie a Itálie.

Kromě toho Meta přidává nové druhy předplatného, které firmy mohou využít. K dispozici jsou nyní čtyři cenově odstupňované varianty s řadou doplňkových výhod v každé cenové kategorii.

Zdroj: Meta

Všechny balíčky zahrnují odznak ověření firmy pro váš profil, rozšířenou podporu účtu či ochranu proti vydávání se za někoho jiného. Další benefity pak přibývají v závislosti na typu balíčku:

  • vylepšený profil – zahrnuje více možností odkazů na firmu a vizuální prvky
  • optimalizace pro vyhledávání – váš profil se bude zobrazovat na top pozicích
  • doporučený účet – váš profil se zobrazí v obchodních sekcích na Facebooku a Instagramu
  • odkazy v Reels – získáte 2 až 6 odkazů ve videích měsíčně
  • ochrana proti vydávání se za zaměstnance – zahrnuje ověřovací odznak pro vybrané uživatele z vaší firmy
  • personalizované chaty – získáte možnost zvolit barvu vašeho chatu se zákazníky
  • recenze účtu – předplatitelé nejvyšší úrovně získají půlroční recenze profilu od odborníka Mety, což posílí vaši obsahovou strategii

Více informací o předplatném pro firmy se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře