Meta přináší AI chatboty do všech aplikací

29. 4. 2024Novinky

Uživatelé aplikací Facebook, Instagram, WhatsApp a Messenger mají nyní přístup k virtuálnímu asistentovi založenému na generativní umělé inteligenci. Ten nabízí pokročilé funkce a nachází se přímo ve vyhledávacím panelu každé aplikace.

Meta AI je dnes jedním z předních světových asistentů umělé inteligence, který je k dispozici zdarma. A nyní se začíná rozšiřovat o dalších funkce.

Meta AI můžete používat na Facebooku, Instagramu, WhatsAppu a Messengeru. Jak Meta tvrdí, tomuto AI chatbotovi můžete pokládat pokročilé dotazy, které vás zajímají, vyřizovat věci, učit se, tvořit a vyhledávat to, co je pro vás důležité, a to přímo ve streamu.

Zdroj: Meta

Kromě toho Meta spouští novou webovou stránku meta.ai, díky které získáte přístup ke svému chatbotovi i na desktopu. K dispozici jsou i výzvy Meta AI ve feedu, které vám pomohou zjistit více na základě toho, co právě vidíte.

Zdroj: Meta

Nové AI nástroje jsou zatím dostupné v několika vybraných zemích. Další země by měly následovat později.

Podrobnosti zjistíte na blogu Mety a zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře