Meta prozradila podrobnosti ke konferenci Connect 2023

24. 8. 2023Novinky

Meta oficiálně oznámila, že 27. a 28. září se bude konat konference Connect 2023. Představí na ní nejnovější vývoj metaverza stejně jako novinky z oblasti virtuální reality a umělé inteligence.

Meta svou postupující vizi metaverza představila už v červnu v rámci akce Meta Gaming Showcase, kde uvedla technické specifikace své nadcházející náhlavní soupravy Quest 3.

Nyní se podělila o další informace o tom, co se bude dít na veletrhu Connect 2023, který se zaměří na nejnovější pokroky v oblasti VR a AI.

Konference proběhne online. Zúčastnit se můžete ale také osobně. Řečníci budou přítomni v centrále Mety v kalifornském Menlo Parku, odkud budou akci živě přenášet na různých sociálních kanálech.

Klíčovou součástí dvoudenního programu bude přednáška Marka Zuckerberga. Akce se bude zabývat řadou témat souvisejících s umělou inteligencí a virtuální, smíšenou a rozšířenou realitou. Ti, kteří se zúčastní osobně, budou mít také přístup k ukázkovým zážitkům, networkingovým akcím a dalším.

O tom, že je Meta v oblasti VR rozhodně nejvyspělejší, svědčí i fakt, že je v současnosti na cestě k tomu, aby letos v oblasti VR utržila 15 miliard dolarů, což by znamenalo lepší výsledek než loňských 14 miliard.

Pokud máte zájem vyslechnout si novinky, na konferenci Connect 2023 se zaregistrujete zde. O konferenci se také více dozvíte na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře