Meta spouští komunitní fóra k umělé inteligenci

27. 6. 2023Novinky

Debata o přínosech a potenciálních nebezpečích vyvíjejících se nástrojů umělé inteligence se rozrůstá. Proto Meta spouští nové komunitní fórum o generativní AI, aby i ona získala relevantní poznatky od uživatelů a odborníků z celého světa.

V rámci nové série komunitních fór bude Meta pořádat řadu veřejných setkání, jejichž cílem je shromáždit zpětnou vazbu o zásadách, které by lidé chtěli v těchto nových technologiích zohlednit.

Fórum se bude konat ve spolupráci s organizacemi Stanford Deliberative Democracy Lab a Behavioral Insights Team a umožní účastníkům přístup ke vzdělávacím materiálům, díky kterým se dozví více o diskutovaných koncepcích.

Účastníci také budou moci vznést otázky a diskutovat o tématech týkajících se bezpečnosti, dopadů na chování, společenských změn a dalších. Z toho si Meta vezme doporučení, jak zlepšit zkušenosti lidí s jejími aplikacemi.

Podrobnosti o fóru se dozvíte na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře