Meta zahájila nový program na podporu malých firem

4. 8. 2022Novinky

Meta spustila nový projekt Small Business Studios, který bude poskytovat online i osobní školení. Jeho cílem je pomoci malým firmám co nejlépe propagovat své produkty a služby na Facebooku i Instagramu.

V průzkumu, který Meta nedávno provedla, se zjistilo, že největšími překážkami a obtížemi, které malé podniky na sociálních sítích mají, jsou tvorba obsahu a kreativní strategie. Pro tyto účely vznikl projekt Small Business Studios, který těmto firmám pomůže získávat kreativní dovednosti v oblasti digitálního marketingu.

Program se (prozatím) skládá ze tří klíčových oblastí:

  • budování značky – online workshop vám nabídne kreativní inspiraci a poradenství. Tento workshop prosazuje prozákaznické myšlení a věnuje se brandingu firmy, způsobu tvorby „kopií“ a kreativity při vytváření příspěvků a rozhodování, co zveřejnit.
  • Reels – tento kurz vám pomůže zjednodušit tvorbu videí Reels, zároveň oslovit nová publika a dosahovat obchodních cílů.
  • fotografie – v tomto virtuálním workshopu se naučíte, jak vytvářet skvělé a přitom cenově dostupné snímky, které jsou jako stvořené pro mobilní zařízení.
Zdroj: Meta

Kromě toho se můžete přihlásit k individuálnímu online setkání s někým z týmu Mety. Při konzultaci se můžete dozvědět cenné informace a tipy o tom, jak maximalizovat konkrétně vaši prezentaci na Facebooku a Instagramu. Pokud máte zájem, zaregistrujte se zde.

Doporučujeme také celý program prozkoumat na tomto webu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře