Pozvánka: Content First 2022

3. 5. 2022Názory

Jak tvořit obsah a obsahové strategie, jaké inovativní formáty se vyplatí používat, jak budovat značku, tipy pro obsah na sociálních sítích nebo měření efektivity obsahového marketingu. Na taková témata se můžete těšit v letošním ročníku konference Content First, která se koná ve čtvrtek 26. května od 9:00 hodin v Jalta Boutique Hotelu v Praze. Přijďte se inspirovat od profesionálů.

Konference se jako tradičně zaměří na novinky a trendy v obsahovém marketingu. Chybět nebudou ani konkrétní rady, tipy a příklady z praxe. Pozornost se zaměří také na strategickou stránku obsahového marketingu.

Například Ondřej Tyleček z Fairy Tailors ukáže, jak se tvoří obsah na Facebooku a Instagramu českého Porsche. Vít Janda z TikTokuj.cz představí formáty videí na TikToku a zodpoví otázku, jestli na této síti lépe funguje organika, influencer marketing, anebo placená reklama. Sára Šimáčková z Pure stuff zase ukáže, jak influencer marketing využít pro tvorbu virálního obsahu. A těšit se můžete také na přednášku Reného Nekudy, který poradí, jak nevyhořet a přicházet se stále novými nápady, stejně jako na přednášku advokátky Petry Dolejšové, která vás zavede do problematiky práva a reklamy.

Akcí provede moderátorka Eliška Vyhnánková. Konference začíná v 9:00 hodin a skončí v 16:35 hodin. Podívejte se na celý program a řečníky. A pokud vás témata zaujala, určitě si Content First nenechte ujít. Vstupenky zakoupíte online.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře