Trendy na Instagramu v roce 2022

14. 12. 2021Novinky

Instagram zveřejnil novou zprávu, která predikuje trendy pro rok 2022. Chce tím upozornit na řadu rostoucích faktorů a pomoci značkám a marketérům lépe porozumět klíčovým změnám, které se na platformě budou v příštím roce odehrávat.

13stránkový report poukazuje na klíčové trendy v několika oblastech, kam mimo jiné patří gastronomie, wellness, memy, hudba, tvůrci, vzdělávání nebo móda a krása.

Každé téma obsahuje zajímavé údaje o trendech a chování uživatelů. Zpráva vám dá také tipy na tvůrce, které se vyplatí sledovat sledovat.

Zdroj: Instagram

K dispozici je rovněž speciální sekce věnovaná budoucnosti nakupování, což pro Instagram představuje další zásadní součást jeho plánů.

Zdroj: Instagram

Jako doplněk písemné zprávy zveřejnil Instagram také sérii videorozhovorů s influencery různých „žánrů“, kteří nabízejí větší vhled do změn, které budou sociální síť v roce 2022 doprovázet.

Pokud vás zajímají podrobnosti, podívejte se na celý report zde. Více vám řekne také článek na blogu Instagramu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře