WhatsApp přidává vlastní nálepky pro iOS a formátování textu pro Android

18. 1. 2024Novinky

Aplikace WhatsApp přidala možnost vytvářet vlastní nálepky. Novinka je k dispozici pro zařízení se systémem iOS. Pro uživatele Androidu zase připravuje možnost formátování textu.

Vlastní nálepky

WhatsApp umožní uživatelům mobilních zařízení se systémem iOS vytvářet vlastní nálepky. To je v aplikaci k dispozici zhruba již rok, ale zatím pouze pro jednoduché vyřezávání prvků z fotogalerie. Nyní však budete moci upravovat obrázky do vlastních originálních vizuálních kombinací s doplňky, které WhatsApp nabízí (například grafiku, animované efekty a další).

Postup je přitom poměrně jednoduchý. Nejprve vytvoříte nálepku z existujícího obrázku v galerii zařízení. Poté ji přizpůsobíte libovolnými prvky. Tímto způsobem můžete upravovat i samolepky, které jste vytvořili již dříve.

Příspěvek od @whatsapp
Zobrazit v aplikaci Threads

Formátování textu

Aplikace chystá novinku také pro uživatele zařízení s Androidem. Ti budou moci nově formátovat text, například přidávat citace, odrážky a další.

Tato praktická funkcionalita je pro iOS již nějakou dobu k dispozici.

Zdroj: WABetaInfo

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře