WhatsApp spouští novou funkci vyhledávání firem

23. 11. 2022Novinky

Přímé zprávy zaznamenávají stále větší zapojení uživatelů. Proto se Meta čím dál více zaměřuje na aplikaci WhatsApp, kde chce firmám usnadnit jejich aktivity a propojení se zákazníky. Nově tu bude možné vyhledávat podniky.

Meta už dříve oznámila své záměry pomáhat firmám v rámci WhatsAppu. Ukazuje se totiž, že komunikace s firmou prostřednictvím komunikátorů je pro zákazníky důležitější než kdy dřív.

Nově proto přímo v uživatelském rozhraní WhatsAppu půjde vyhledávat firmy, a to podle kategorie nebo názvu. Zákazníci už tedy nebudou muset odcházet na web firmy a hledat na něm telefon či e-mail. Veškerou komunikaci vyřídíte přes WhatsApp.

K dispozici bude také miniaturní mapa, aby si uživatelé mohli prohlédnout podniky v okolí, různé filtrování a ověřené účty firem.

Novinka je zatím dostupná v Brazílii, Indonésii, Mexiku a Velké Británii, kde budou lidé moci najít firmy pomocí platformy WhatsApp Business. Další země budou následovat.

Podrobnosti najdete na blogu WhatsAppu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře