Facebook integruje do Rights Manageru nové nástroje

24. 10. 2017Novinky

Facebook zavádí do Rights Manageru tři nové externí nástroje, které značkám pomohou ještě více ochránit video obsah před zneužitím. Tím rozšiřuje možnost zvolit si toho poskytovatele, kterého preferujete.

Friend MTS, MarkMonitor a ZEFR – to jsou prověřené společnosti, které nově získají místo v API Rights Manageru. S jejich nástroji pro ochranu duševního vlastnictví můžete pracovat napřímo a na základě toho, který z nich je vám nejsympatičtější.

Facebook představil Rights Manager v loňském roce a od té doby ho stále zdokonaluje. Tentokrát se na základě podnětů od tvůrců obsahu rozhodl rozšířit přístup k jeho funkcionalitám, aby vyhovoval většímu množství firem. Dostat se do Rights Manageru bylo totiž dosud možné, jen pokud jste byli správci Facebook stránky, a to prostřednictvím Nástrojů pro zveřejňování nebo integrací aplikace v rámci API. Nyní můžete s uvedenými partnery pracovat přímo.

Pokud zatím Rights Manager nevyužíváte a chcete s ním začít, je potřeba nejprve požádat o přístup. Jakmile ho obdržíte, můžete začít využívat preferovanou službu. Integrace zatím nedošla do konce a bude ještě několik týdnů trvat, než bude plně k dispozici.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře