Instagram Channels umožní přidat hosty

18. 5. 2023Novinky

Instagram přidal nový prvek do nástroje Channels. Ten tvůrcům umožní pozvat další účastníky jako hosty, aby se připojili k jejich chatovacímu kanálu a konverzovali s nimi.

Nástroj Channels spustila Meta na Instagramu letos v únoru. Nyní se rozrůstá o funkcionalitu Collaborators, díky které mohou správci do chatu přidat hosta. Jeho zprávy se pak zobrazí v následné konverzaci, jež se sdílí všem účastníkům daného kanálu.

Meta uvádí, že díky funkci Collaborators jsou Channels pro fanoušky zábavnější a informativnější. Využít je můžete například pro rozhovory s odborníky, otázky a odpovědi hostů nebo třeba neformální chat mezi zajímavými osobnostmi.

Jakmile přidáte dalšího účastníka, můžete oba zveřejňovat zprávy, a to prostřednictvím textových a hlasových poznámek, fotografií a odkazů.

Meta již novinku zavádí pro vybrané tvůrce v USA, poté ji rozšíří na další uživatele a regiony.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře