Instagram nabízí nové možnosti, jak zobrazit náhledy IGTV videí

24. 7. 2020Novinky

Instagram přidal nové nástroje, které pomohou tvůrcům IGTV obsahu spravovat, jak se jejich videa zobrazují v hlavním feedu a záložce Prozkoumat. Chce tím pomoci zvýšit engagement a maximalizovat dosah videí.

Instagram v dubnu zavedl sadu nových aktualizací pro IGTV. Umožnil například sdílet prvních 15 vteřin IGTV videí ve Stories a vylepšil možnosti jejich zobrazení v kartě Prozkoumat. Nyní mohou tvůrci u videí upravovat náhledové obrázky a miniatury klipů.

V rámci updatu Instagram rovněž umožňuje crosspostovat IGTV videa do Facebook Watch a tím zvýšit jejich potenciální dosah.

Zdroj: Matt Navarra

Jedná se o malé změny, ale v rámci IGTV monetizace, na které Instagram už delší dobu pracuje, mohou hrát důležitou roli. Tvůrci mohou díky nim maximalizovat zapojení uživatelů do jejich obsahu a budovat si v aplikaci komunitu fanoušků.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře