Instagram spouští novou platformu pro firemní účty a tvůrce

26. 1. 2021Novinky

Instagram zavádí novou platformu Professional Dashboard, která nabídne přehledné informace o výkonu a rychlý přístup k nástrojům, které vám pomáhají na Instagramu růst a monetizovat obsah.

Instagram se neustále snaží dávat firmám a tvůrcům nástroje, které potřebují. Proto panel Professional Dashboard nabídne funkcionality pro tři klíčové oblasti:

  • Sledování výkonu – zobrazuje klíčové trendy a data na základě výkonu vašeho účtu, srovnání oproti předchozím statistikám výkonu a podobně. Odtud můžete přejít také do celé sekce přehledů.
  • Růst firmy – poskytuje rychlý přístup k různým nástrojům pro efektivnější správu účtu, včetně odznaků, značkového obsahu a IGTV propagace. Můžete tu také zkontrolovat, jestli je vaše stránka způsobilá k monetizaci.
  • Informace – nabízí odkazy na nejnovější vzdělávací zdroje přímo od Instagramu, včetně tipů, triků, průvodců a inspirace.

Všechny tyto funkcionality jsou dostupné už dnes, ovšem v jiné podobě a z několika různých míst. Professional Dashboard je sdružuje všechny na jedno místo, a nabízí tak přehlednější, praktičtější a přístupnější seznam nástrojů.

Nový panel zavádí Instagram od včerejška do všech business účtů a stránek tvůrců. Podrobnosti si přečtete na blogu Instagramu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře