Instagram spustil nový průvodce pro rodiče

1. 10. 2018Novinky

Instagram se rozhodl pomoci rodičům porozumět, jak jejich děti tráví čas na sociální síti. Zpracoval proto speciálního průvodce, kde získají přehled o tom, co dělají děti na Instagramu, kolik času na něm stráví a jak se v rámci této platformy chovají.

Instagram chce být pro uživatele bezpečným a pozitivním místem, proto vznikl nový průvodce pro rodiče. Správným přístupem a kontrolou mohou zvýšit bezpečnost dětí a lépe řídit jejich čas strávený na internetu.

Díky průvodci rodiče získají přehled o tom:

  • kolik času jejich děti tráví v jednotlivé dny na Instagramu
  • jak spravovat soukromí dětí
  • jak blokovat komentáře
  • informace o odkazech na panel nástrojů
  • jak řídit všechny tyto činnosti v rámci Instagramu

Součástí průvodce je i slovník základních termínů, aby se rodiče lépe orientovali v základní terminologii Instagramu a jeho funkcí.

Průvodce je zatím k dispozici jen v angličtině, španělštině a brazilské portugalštině a můžete si ho stáhnout online. V českém jazyce je dostupný jen portál pro rodiče na Facebooku, který existuje od roku 2016.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře