Instagram testuje ve Stories novou nálepku TOP 3

15. 3. 2023Novinky

Meta stále hledá nové způsoby, jak uživatele zapojit do obsahu a podnítit je k vytváření vlastního. Nyní přichází s novou nálepkou ve Stories, která by tomuto účelu mohla dobře posloužit.

Mezi kreativními nástroji v příbězích na Instagramu se v současné době objevuje nová nálepka TOP 3. Jak už její název napovídá, pomocí ní mohou uživatelé zvýraznit tři nejoblíbenější účty, skladby, místa nebo cokoliv dalšího dle vlastní fantazie.

Je zřejmé, že cílem této novinky je snaha o pozvednutí angažovanosti uživatelů a rovněž podpora tvorby obsahu, která v poslední době na sociálních sítích klesá.

Přesvědčit uživatele a tvůrce, aby sdíleli více vlastního obsahu do Stories, Reels i feedu, se Meta na Instagramu pokouší již delší dobu. V souvislosti s tím představila několik nových nástrojů, které by s tím měly pomoci – můžete využít například funkci Memory ve Stories, novou šablonu Reels a další.

Nálepka TOP 3 je momentálně ve fázi interního testování a zatím není jasné, jestli nebo kdy bude k dispozici veřejně.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře