Instagram testuje ve Stories samolepku s pozvánkou

23. 10. 2019Novinky

Instagram se pustil do testování speciální samolepky ve Stories, pomocí které můžete ostatní uživatele pozvat na událost, kterou pořádáte. Oni vám na oplátku mohou dát okamžitě vědět, jestli se akce zúčastní.

Nová funkcionalita vám umožní přidat detaily plánované akce, jako je lokalita, datum a název akce. V podobě samolepky ji pak snadno umístíte do Instagram Stories.

Kdy ji Instagram zavede do oběhu, zatím není jasné. Neví se ani, jakou finální podobu bude samolepka mít. Je ale jisté, že Instagram stejně jako Facebook hledají nové příležitosti, jak podpořit pořádání událostí na sociální síti.

Nám by se novinka velmi hodila pro další ročník konference Newsfeed DAY. A co vám? Jak propagujete svoje události na Instagramu? Podělte se s námi v komentářích.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře